ImageChef Custom Images

Share ur LinK hEre~

Friends

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

Shaklee

Thursday, February 27, 2014

ESP

Faedah & Kebaikan Energizing Soy Protein Shaklee



Energizing Soy Protein Shaklee telah diiktiraf di seluruh dunia dengan menjalankan kajian klinikal yang paling banyak ke atas produk dan  protein kualiti tinggi yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan. Ia mengandungi hanya kacang soya non-GMO (tidak diubahsuai secara genetik)  yang diproses di bawah suhu rendah. Selain itu, setiap tin 1kg ESP berasal dari 30 kg kacang soya dan ia adalah booster tenaga segera yang boleh bertahan selama berjam-jam.
Energizing Soy Protein Shaklee mengandungi 22 jenis asid amino dan ia adalah satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia. Ia adalah sesuai untuk semua peringkat umur – tua atu muda.
Protein kacang soya adalah dua kali lebih dari daging, 4 kali lebih dari telur, 12 kali lebih dari  susu. Ia juga rendah lemak, rendah kolesterol dan mudah diserap oleh badan manusia.
Faedah Energizing Soy Protein Shaklee yang utama:
Kekal Muda – Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.
Hormon Berasaskan Tumbuhan Semulajadi – kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.

Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.

Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka danmenghilangkan  parut.

Pemberi tenaga segera – Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.

Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.

Memperbaiki Memori – Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual, dan sebagainya.


testimoni: credit to cerita tentang cinta



~Thanx Sudi Bace..Ce Komen Laks~

Friday, February 7, 2014

Set Slimming Lengkap Shaklee

Salammmm....

Set Slimming Lengkap Shaklee memenuhi syarat-syarat untuk kurus secara semulajadi, berkesan, selamat tanpa perlu mengenepikan menu harian. Ada sesetengah dari kita yg terpaksa mengikat perut semata-mata untuk kurus tapi akhirnya tidak berjaya kerana kembali ke tabiat asal..

Diet cara shaklee bukan begitu ya...kita masih dapat makan 3, 4 kali sehari..makan nasi, lauk pauk dan makanan kegemaran kita dengan cara yg betul..jgn bimbang saya boleh bagi guide dan jadual pengambilan seperti yang disarankan. Untuk kuruskan badan perlu ada 3 proses penting iaitu:




1. Detox

Detox segala toksin dengan bantuan Herblax atau AlfalfaProses Detox sangat penting kepada mereka yang ingin menurunkan berat badan.Untuk anda yang masih tak tahu apa itu proses Detox, Detox ini adalah satu proses untuk membersihkan usus. Melalui proses Detox ini segala toksin dalam badan, lemak dan lendir yang melekat pada dinding usus akan dikeluarkan melalui pembuangan air besar.Selepas usus dibersihkan barulah segala nutrien yang baik akan mudah diserap ke dalam badan pada tahap maksimum. Jika anda mengalami masalah sembelit, herb-lax dan alfalfa adalah pilihan terbaik. Tetapi herb-lax tidak sesuai dimakan oleh ibu yang menyusukan bayi. Tapi jangan risau ibu menyusu tetap boleh melalui proses detox yang lebih lembut dengan pengambilan alfalfa. Apabila usus sudah dibersihkan dan dicuci sepenuhnya, ini dapat mengelakkan perut dari buncit. Selain dari memudahkan proses penghadaman.


2. Bakar

Pecah lemak, cairkan lemak degil dan bakar lemak dengan bantuan Lecithin atau Omega Guard Shaklee. Dalam proses membakar lemak dan memecahkan lemak serta menghalang penyerapan minyak dalam badan, Shaklee menyediakan 2 pilihan vitamin yang mana kedua-dua ini boleh diambil oleh semua. Tidak kira ibu menyusukan anak atau tidak. Omega Guard dan Lecithin adalah pilihan terbaik untuk membantu proses bakar. Omega Guard mampu membuatkan anda rasa kenyang lebih lama. Di mana ia berfungsi sebagai agen yang mampu membuatkan anda kurang selera makan selain daripada membantu memecahkan lemak. Lecithin pula berfungsi sebagai pelarut kolestrol dan lemak-lemak tepu yang lain. Lecithin menyebabkan penguraian lemak terapung dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat semula pada badan.

** Omega Guard dan Lecithin fungsinya semata-mata untuk memecahkan lemak berlebihan dalam badan dan perlukan medium pengangkutan untuk bawa keluar daripada badan. Oleh itu, pengambilan Omega Guard atau Lecithin memerlukan kombinasi produk yang lain.


3. Bina
Bina kembali otot anda menggunakan protein Shaklee. Anda boleh pilih Cinch atau ESP. Cinch Shake adalah antara minuman protein berperisa yang sedap dan hanya sesuai di ambil oleh ibu yang tidak menyusukan bayi. Kandungan kalori Cinch Shake yang terlalu rendah dikhuatiri  akan mengganggu tumbesaran bayi. Jadi,untuk ibu-ibu yang menyusukan anak ESP atau Energizing Soy Protein adalah pilihan terbaik. Selain daripada membantu ibu dalam usaha menguruskan badan, Esp juga membantu membanyakkan dan memekatkan susu ibu. Perasan tak ramai yg telah kurus jadi menggeleber dan flappy...itu disebabkan kehilangan protein untuk membina otot. Keadaan ini adalah kerana mereka bukan kehilangan berat semasa proses diet tapi kehilangan otot. Otot penting untuk meningkatkan metabolisme badan bagi pembakaran lemak.


Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi:
LAYHA MASROM
Shaklee ID: 1101719
♥ sms/whatsApp: 013-7850745
♥ Fb : Pn LAyha Masrom
jangan lupe!! klik LIKE utk info terkini


~Thanx Sudi Bace..Ce Komen Laks~

Thursday, February 6, 2014

2KG LOST! Tak Sampai 1 Bulan....

Salam.... nampak tak tittle post 2..hehehe nk kongsi ckt... 
Siang tadi g Klinik Pakar 5, Hospital Sultanah Nora Ismail, Batu Pahat.. Temujanji yg lepas timbang 70kg (nampak x gemoknye at c2...).. n tadi g temujanji ke2 then timbang turun ke 68kg..hehe Alhamdulillah... Ni semua gare2 pekene Set Slimming Budget.. Siyes, sy nih jenis susah nk turun brt bdn... Tp klu nek 2....xpayah dsuruh2...cepat jee die mencanak2 nek...huhu

Try  Set ni seingat sy 17 Jan 2014... Hari bru 6 Feb 2014...xke xsampai sebulan je 2.... 2kg turunnye..kire banyak 2.. bru test yg budget (Alfafa + Herblax + Lecithin) dh segitu turunnye....klu li set lengkap (Omega + Esp + Herblax) ase g cepat turunnye...

So, pada sesiape yg nak try set budget ni....meh contact2 kte...

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi:
LAYHA MASROM
Shaklee ID: 1101719
♥ sms/whatsApp: 013-7850745
♥ Fb : Pn LAyha Masrom
jangan lupe!! klik LIKE utk info terkini



SET SLIMMING BUDGET



** nnt kte cite yg set slimming yg lengkap pulookkk at entri yg len...tq ^_^
~Thanx Sudi Bace..Ce Komen Laks~

Wednesday, February 5, 2014

Vitamin Shaklee untuk wajah cantik berseri


Assalammualaikummmm...


sebelum nk cite lelebeyyy...sape ase nk diri 2 cantik jee depan hubby tsyg especially la kan.... okkk....

Bila bercakap mengenai wajah cantik berseri ni pasti ramai yang mengimpikannya. Terutamanya untuk kakak2 adik2 yang nk cantik lg berseri2.. even ank dh berderet2.. tp diri luar dalam pn nk djage...bkn tok sape...tok suami sendiri.. Betul tak? Kalau selekeh jer dan tidak pandai menjaga kecantikan suami pun segan dan mulalah mencari alasan untuk meminggirkan diri dari isteri.(aiissshh...djuhkn la kannn)
Kulit yang cantik adalah impian setiap orang, lebih-lebih lagi kaum hawa. Kulit yang kusam, tak sekata, berjerawat dan pori-pori luas memang majoritinya akan melanda kita bila usia dianjak saban tahun. Untuk mengatasi masalah ini beralihlah kepada set kecantikan kulit Shaklee untuk wajah cantik berseri.

 MEH! Nk tunjuk set kecantikan lengkap...



Peranan Vitamin E dalam kecantikan kulit:

  • Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
  • Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
  • Menjaga kelembapan kulit
  • Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel




Peranan Vitamin C dalam kecantikan kulit:
  • Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
  • Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
  • Mencerahkan kulit




Peranan Vitamin B Complex dalam kecantikan kulit:
  • Sebagai pelembap
  • Mencegah pigmentasi
  • Melambatkan tanda penuaan
  • Mengubati jerawat



Kombinasi Vitamin E, B Complex dan Vitamin C menghasilkan:
  • Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus
  • Mencegah penuaan
  • Menjadikan kulit lebih kenyal
  • Mencerahkan kulit
  • Menjaga kulit dari sinaran UV
  • Mengurangkan parut jerawat
  • Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
  • Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
  • Menjadikan wajah lebih berseri


JOM TGK TESTIMONI NI...


Untuk kesan yang lebih cantik dan juga untuk masalah kulit tertentu, kita juga boleh mengambil ESP atau GLA Complex. Boleh hubungi saya untuk mengetahui produk apa yang sesuai untuk anda. Sila nyatakan terlebih dahulu masalah anda. InsyaAllah saya akan membantu anda.


Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi:
LAYHA MASROM
Shaklee ID: 1101719
♥ sms/whatsApp: 013-7850745
♥ Fb : Pn LAyha Masrom
jangan lupe!! klik LIKE utk info terkini


~Thanx Sudi Bace..Ce Komen Laks~

Tuesday, February 4, 2014

Pengenalan SHAKLEE...

Shaklee adalah sebuah syarikat yang berlandaskan falsafah dalam menawarkan produk mesra alam dan kesihatan yang baik. Shaklee selaras dan patuh pada prinsip yang telah dibina oleh pengasasnya, Dr Forrest C Shaklee.

Visi yang diilhamkan oleh Dr. Shaklee masih diteruskan melalui matlamat syarikat dengan menghasilkan produk berkualiti dan semula jadi yang menyokong kesihatan alam sejagat.

Dengan prinsip asas ini, Dr. Shaklee telah mencipta syarikat yang bertujuan untuk mencipta kehidupan yang lebih sihat. Beliau telah menghabiskan masanya dengan mencipta syarikat berlandaskan naluri yang dicipta untuk mempertingkatkan kehidupan setiap insan yang ditemui dan dipandu oleh satu prinsip utama “Berikan yang terbaik kepada setiap insan sebagaimana anda ingin diperlakukan oleh mereka”

Dengan matlamat untuk menjadi peneraju dunia dalam produk kesihatan dan kesejahteraan kehidupan, Shaklee sangat berdedikasi untuk terus menyumbang dalam produk inovasi, kecemerlangan sains.

Shaklee juga merupakan syarikat nutrisi semulajadi no.1 di Amerika Syarikat.

Pada tahun 

1915 - Memformulasi Vitamin Vitalived yang pertama
1956 - Menubuhkan Shaklee Corporation
1960 - Mencipta antara pencuci biodegrasi yang pertama

PERBZAAN SHAKLEE. Selamat Secara SEMULAJADI, TERBUKTI BERKESAN Selama Lebih 50 Tahun

3 Elemen penting dalam Shaklee adalah 





1. SENTIASA SELAMAT
  • Lebih daripada 80,000 ujian kawalan kualiti tahunan dijalankan
  • Potensi terjamin - Pengesahan bahan botani daripada pihak ketiga
  • Ketulenan terjamin - 350 ujian-ujian pencemaran dikendalikan bagi setiap ramuan botani baru
  • 100% kepuasan terjamin

Kami Menjamin Keselamatan Tanpa Syarat 

Kami memulakan dengan sumber semulajadi, ahli-ahli saintis Shaklee telah membuat kajian di pelusuk dunia bagi mencari sumber ramuan asli semulajadi. Kemudian kami menjalankan lebih 350 kajian ke atas setiap ramuan baru kami, terutamanya bahan logam, racun serangga dan bermacam-macam bahan pencemaran yang lain. Dan kami meneruskan kajian ke atas lebih 80,000 ujian berkualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan dan perlindungan bagi setiap satu produk.

Secara keseluruhannya, semua produk Shaklee tidak mempunyai parabens, triklosan, phthalates, natrium lauril sulfat (SLS), natrium lauryl eter sulfat (SLES), 1,4 dioksana, atau propilena glikol. Tidak terdapat bahan-bahan yang diharamkan, tiada pewarna, tidak sebarang jenis lemak dan tidak mengandungi pemanis tiruan atau perisa. Kami tidak menjalankan ujian ke atas haiwan. Juga pembungkusan produk kami adalah selamat dan bebas daripada sebarang toksin-toksin biophenol mahupun asid phthalates dan cecair toksik. Ini yang membuatkan kami benar-benar pasti bahawa Setiap Produk Shaklee adalah 100% selamat digunakan. Terjamin.


Kami Menjamin Keselamatan Tanpa Tandingan:

2. SENTIASA BERKESAN
  • $300 juta dilaburkan dalam pengujian penyelidikan dan pembangunan
  • Terdapat 70 kajian klinikal bercetak
  • Terdiri daripada 60 saintis Shaklee
  • Terdapat 55 paten dan paten tertunda
  • Kajian ulangtahun ke 50 menunjukkan yang pengguna makanan tambahan Shaklee dalam jangkamasa panjang mempunyai kesihatan ternyata lebih baik daripada mereka yang mengambil hanya satu multivitamin atau tiada makanan tambahan

Kami Menjamin Tahap Keberkesanan Yang Efektif

Banyak syarikat mendakwa produk-produk mereka berkesan tetapi di Shaklee, kami mempunyai bukti. Anda akan temuinya di dalam lebih 100 kertas kajian saintifik, 90 darinya telah diterbitkan di dalam majalah-majalah, yang telah membuktikan keberkesanan bagi produk-produk Shaklee. Anda boleh temuinya melalui lebih 300 juta USD pelaburan dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan produk. Anda juga boleh temuinya melalui ’Landmark Study 2007’ yang dikendalikan dengan kerjasama penyelidik-penyelidik daripada UC. Barkeley School Public Health menunjukkan mereka yang mengambil produk tambahan Shaklee terbukti jelas mempunyai tahap kesihatan yang lebih baik daripada mereka yang mengambil jenama multivitamin yang lain.

Dan kami membuktikannya melalui 54 pingat emas yang dimenangi oleh Shaklee setanding dengan kehebatan atlet-atlet terbaik dunia. Dan lagi, bukti yang benar-benar menyakinkan antara semua ini adalah di dalam berjuta-juta orang yang mempunyai kehidupan yang sihat, di antaranya adalah disebabkan mereka menjadi produktif disebabkan oleh Shaklee. Sebelum sebarang produk Shaklee menjadi milik anda, kami telah bekerja keras untuk memastikan ianya terbukti dan apa yang kami katakan adalah benar.

Kami Menjamin Tahap Keberkesanan Yang Hebat
  • $300 juta USD telah dilaburkan di dalam kajian, pembangunan produk dan ujikaji
  • Terdapat lebih daripada 100 bahan rujukan saintifik, 90 daripadanya dicetak di dalam jurnal bagi rujukan pihak ketiga
  • 7 daripada 25 Pengembara Handal di dalam buku Time Life of All Time telah diperkasa oleh Shaklee
  • Produk Shaklee telah memperkasa Pengembara bertaraf Elit Dunia, Will Steger dalam 4
    Ekpedisi Artik Antarabangsa
  • 54 pingat emas Olimpik dimenangi oleh para atlit yang diperkasa oleh Shaklee
  • Shaklee juga memperkasa atlit termasuk kumpulan peluncur ais, acara pentatelon Eli
    Bremer, Darin Shapiro, peluncur air Michelle Simpson, perenang Carly Piper, pemain Golf
    LPGA Reilley Rankin dan pemain softball Jessica Mendoza yang mana mereka mengambil
    produk Shaklee secara harian untuk prestasi yang optimum.

3. SENTIASA MESRA ALAM
  • Tiada perasa-perasa tiruan
  • Tiada pemanis tiruan
  • Tiada pewarna atau lemak Trans
  • Tiada bendasing tersembunyi
  • Tiada ujian terhadap haiwan
  • Tiada bahan-bahan yang diharamkan
  • Tiada peluntur klorin

Kami Menjadi Peneraju dan Contoh dalam Memulihara Alam Sekitar

Dr. Forrest Shaklee: Syarikat kami mempunyai prinsip hidup harmoni dengan alam semulajadi®. Kenyataan itu telah digunakan lebih daripada separuh abad yang lepas dan kami masih terus menerajui sebagai contoh kepada yang lain. Kami adalah syarikat pertama di dunia yang diiktiraf sebagai Climate Neutral™ di mana kami telah meneutralkan pengeluaran karbon tanpa menjejaskan alam sekitar. Ibu Pejabat Korporat kami telah memenangi anugerah bagi reka bentuk persekitarannya. Melalui penjualan Rangkaian produk pencuci Shaklee Get Clean® Basic H²® dalam tahun lepas sahaja, Shaklee telah menyingkirkan 2.7 bilion botol-botol konvensional 26 auns pencuci tingkap. Sekiranya disambungkan dari hujung ke hujung, botol-botol ini akan membaluti sekitar bumi lebih daripada 28 kali!

Bermula dari Penjelajah Jacques Cousteau dan seterusnya Dr.Wangari Maathai iaitu pemenang Nobel Peace pada tahun 2004, Shaklee meneruskan perjuangannya dengan bekerjasama bersama mereka yang menyayangi bumi bagi menghasilkan satu perubahan. Dalam tahun lepas sahaja, kami telah mengitarsemula lebih 1,000,000 paun kadbod, menyingkirkan lebih 10,200,000 paun sisa pembungkusan dan menyingkirkan lebih 23,000,000 paun gas rumah hijau. Ini menunjukkan bagaimana kami benar-benar bersungguh-sungguh bagi menghasilkan produk semulajadi yang berupaya melindungi bumi.

Kami Menjadi Peneraju dan Teladan dalam Memulihara Alam Sekitar
  • Kami merupakan syarikat pertama di dunia yang diiktiraf sebagai Climate Neutral™ di mana kami telah meneutralkan pengeluaran karbon tanpa menjejaskan alam sekitar.
  • Shaklee telah menanam hampir 800,000 pokok bagi kempen A Million Trees. A Million DreamsTM dengan kerjasama pemegang The Green Belt Movement yang diasaskan pada tahun 2004 dan pemenang Nobel Peace Laureate Dr. Wangari Maathai
  • Pada tahun lepas sahaja, Shaklee telah berjaya:
    • Mengitar semula lebih 1,000,000 pauns kertas kadbod
    • Menghapuskan 10,200,000 pauns sampah pembungkusan
    • Menghapuskan 23,000,000 pauns gas rumah hijau
  • Shaklee merupakan penerima anugerah alam sekitar yang berprestij bagi anugerah-anugerah berikut:
    • 2008: Anugerah Stevie bagi Program Tanggungjawab Korporat Terhadap Alam Sekitar Terbaik
    • 2007: Anugerah Rekabentuk Organisasi Hijau Global Amerika
    • 2003: Anugerah Kecemerlangan Alam Sekitar Kebangsaan daripada Persatuan Alam Sekitar Professional Kebangsaan
    • 2002: Anugerah Agensi Melindungi Alam Sekitar bagi Perlindungan Climate
    • 2001: Anugerah Kepimpinan Gabenor Ekonomi dan Alam Sekitar- Sijil Penghargaan
      daripada Agensi Perlindungan Alam Sekitar California

PRESTASI PRODUK SHAKLEE
  • 7 daripada Time-Life's 25 Greatest Adventures of all Time menggunakan produk Shaklee
  • Mt. Everest  - Rakyat Amerika pertama yang mendaki tanpa oksigen
  • Ekspedisi Calypso dan Alycon oleh Jacques Cousteau
  • Voyager - Penerbangan keliling dunia tanoa henti yang pertama
  • Tiga ekspedisi kutub oleh Will Steger yang telah memecah rekod
  • Projek Daedalus - Mencipta rekod dunia untuk penerbangan yang dijana oleh manusia
  • Gary Hal, Jr - Pemenang pingat emas Olimpik bagi acara bebas 50 meter untuk kali ketiga berturut-turut. 
Sejarah Perkembangan Shaklee - Shaklee Milestone :

1960 - Shaklee memperkenalkan pencuci pekat organik Basic-H® , salah satu pencuci biodegrasi, bebas toksik yang pertama
Shaklee introduces Basic-H® Concentrated Organic Cleaner, one of the first nontoxic,  biodegradable cleaners.

1961 - Shaklee mencipta salah satu rumusan suplemen protein segera berasaskan soya yang pertama

Shaklee creates one of the first soy-based instant protein supplements.

1972 - Shaklee memperkenalkan serbuk pencuci pakaian biodegradasi tanpa fosfat, nitrat atau borat yang pertama
Shaklee introduces one of the first biodegradable laundry detergents that contain no phosphates, nitrates, or borates.

1977 - Shaklee disenaraikan dalam Bursa Saham New York. 
Shaklee listed on the New York Stock Exchange.

1981 - Shaklee memperkenalkan Vitamin C berasaskan tumbuhan dengan pembebasan terkawal yang pertaama. 
Shaklee introduces the first plant-based sustained release delivery system for Vitamin C. 

1982 - Shaklee menjadi syarikat Fortune 500
Shaklee becomes a Fortune 500 company.

1993- Shaklee mencipta dan membekalkan NASA dengan satu minuman rehidrasi yang dirumus khas untuk para angkasawan yang digelar Astro Aide. 
Shaklee develops and supplies NASA with a customized rehydration beverage for the Space Shuttle Astronauts called AstroAide. 

1996 - Shaklee membantu ahli-ahli sukan bertaraf dunia memenangi 8 pingat emas di Atlanta.
Shaklee-powered world-class athletes win 8 gold medals in Atlanta Games.

2000 - Shaklee menjadi syarikat pertama di dunia yang menperolehi sijil Climate NeutralTM yang mengimbangi sepenuhnya pembebasan karbon dioksida di mana ia menghasilkan impak sifar pada alam sekitar. 
Shaklee becomes the first company in the world to be Climate NeutralTM certified to totally offset its greenhouse gas emissions, resulting in a net-zero impact on the enviroment. 

2004 - Shaklee membantu atlit-atlit bertaraf dunia memenangi 15 pingat emas di Athens, Greece. 
Shaklee-powered world-class athletes win 15 gold medals in Athens, Greece.

2005 - Shaklee memperkenalkan satu daripada formula imun penggalak interferon semula jadi 
pertama yang dinamakan Nutriferon ®.
Shaklee introduces one of the first natural interferon-boosting immunity formulas called 
Nutriferon®.


2006 - Pasukan Ski dan Luncur Salji Amerika Syarikat yang diperkasai oleh Shaklee, memenangi 10 pingat di Torini, Italy.
 U.S. Ski TEAM and U.S. Snowboarding, Shaklee-powered athletes, win 10 gold medals in Turin Italy. 

2008- Shaklee memperkenalkan VivixTM, penemuan revolusi terbaru dalam anti-penuaan sel. 
Shaklee introduces VivixTM , a revolutionary breakthrough in cellular anti-aging.


"Kami telah membayar lebih daripada $6 bilion kepada insan seperti anda dan menawarkan produk-produk yang membawa perubahan kepada manusia juga bumi ini"


"Masa depan anda bergantung pada apa yang anda pilih" - Dr Forrest C. Shaklee

Pengasas Shaklee - Dr Forrest C. Shaklee 


~Thanx Sudi Bace..Ce Komen Laks~

Ni Die... Sudah Pengedar Sah SHAKLEE...

Alhamdulillah! secara rasminya saya adalah pengedar sah SHAKLEE (ID: 1101719) ! dalam pertengahan bulan JANUARI 2014 cmtu.. Walaupun masih baru tp sy bermula dengan mengambil/mengamalkan beberape suppliment/vitamin Shaklee ni.. Bila kite yakin n dapat rase manfaatnye..so....nk jugak ajak2 smue cube tok merasainye sendiri manfaat2 yg ade bile menggunakan/amalkn mkn suppliment/vitamin dr Shaklee ni....SERIOUSLY....sgt berBALOI....oi oi oi...keh3...

If rasa berminat untuk menggunakan produk SHAKLEE sebagai makanan tambahan (supplement)/ vitamins harian anda..
jangan malu, jangan segan untuk menghubungi saya


Whatsapp :- 0137850745
WChat ID: layha_masrom


terima kasih :)

# kang blog neh akan penuh dikemaskini mengenai produk-produk Shaklee...
jgn mareee...almaklum...dh stahun xupdate pape..harini mimpi ape ntah nk mgeUpdate puloookkk... 




~Thanx Sudi Bace..Ce Komen Laks~

Wednesday, January 2, 2013

Cupcakes 2013

Cupcakes sepanjang 2012
Thank you verryy mucchh for all my customer..









~Thanx Sudi Bace..Ce Komen Laks~

Moist Choc Cake (Steamed)

Moist Choc Cake (Steamed )

Prices
RM 18 (1/2kg)
RM 35 (1kg)
RM 65 (2kg)

** Verrrryyy d'moist..hehehe Cube dlu baru tahu..

Order by:
Kak Salmah Bondit (Lubok)
Kak Anis (Taman Sarang Buaya Makmur)

Order by:
Kak Anis (Taman Sarang Buaya Makmur)
Ifa Iftitah (Parit Yusof)
Kak Ijam Syam (Parit Bisu)


Order by:
Affiza (Parit Kuda)

Thank you verryyy Muchhh muah3!
Alhmdllh, mendapat respond yg +ve dari semua customer...

Untuk Order/sebarang pertanyaan boleh hubungi sy Layha:
Email: dsemerah_ent@yahoo.com
SMS only: 0137850745


~Thanx Sudi Bace..Ce Komen Laks~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...